1. Jesus Christ was conceived in
A. Asia
B. Africa
C. Europe
D. North America
Answer-
  The correct choice is option A i.e. Asia. 
2.Islam's is otherwise called
A.Hindus
B.Muslims
C.Sikhs
D.Buddhist
Answer- Muslims
  The correct choice is option B i.e. Muslims. 
3.The sanctuary of Buddhist is called
A. Midrash
B. Vihar
C. Uplisa
D. Nauru
Answer- Vihar
  The correct choice is option B i.e. Vihar. 
4.Which of the accompanying is the most seasoned religion
A. Buddhism
B. Islam
C. Taoism
D. Sikhism
Answer- Buddhism
  The correct choice is option A i.e. Buddhism. 
5. Zoroastrians conceived in
A. 
 India
B. Iran
C. Saudi Arabia
D. 
 Iran
Answer-
  The correct choice is option D i.e. Iran. 
6. Bodh Gaya is situated in
A. 
Pakistan
B. Bihar
C. 
Nepal
D. Bangladesh
Answer-
  The correct choice is option C i.e. Nepal. 
7.Prophet Mohammed was born in
A. Russia
B. India
C. Saudi Arabia
D. Bihar
Answer-
  The correct choice is option C i.e. Saudi Arabia. 
8. The image of the blessed soul and peace
A. Parrot
B. 
Pigeon
C. sparrow
D.
Crow
Answer-
  The correct choice is option B i.e.pigeon. 
9. Zoroastrians worship in
A. temple
B. Water temple
C. Fire temple
D. Air temple
Answer-
  The correct choice is option C i.e. Fire temple. 
10. which of the following is not a sacred text of Hinduism
A.sutras
B. Gita
C. Vedas
D. Upanishads
Answer-
  The correct choice is option A i.e. Sutras. 
11. which of the following religions is the directly related to parsi religion
A. Hinduism
B. Christianity
C. 
Judaism
D. 
 Zoroastrianism
Answer- Zoroastrianism
  The correct choice is option D i.e. Zoroastrianism.